Healing

Liksom massagen har effekt på kroppens självläkande ger healing en ökad cirkulation och därmed läkning. Istället för blodflödet är det energiflödet som påverkas. Healing har funnits så länge människan har funnits. Idag kan man med kvantfysikens hjälp påvisa många av de effekter som tidigare avskrivits som hokuspokus.

En fördel med healing är att även djur som har mycket ont eller ogillar beröring kan bli behandlade. Och djur som inte kan flyttas kan behandlas på distans.

 

 Kan passa vid

  • värk i leder och muskler
  • själsliga sår och psykiska trauman
  • nedsatt funktion i organ eller leder
  • smärtor och spänningstillstånd
  • nedsatt immunförsvar

 

 Vilken sort

Det är en vanlig fråga. Jag använder mig framför allt av två varianter – energihealing och alpodaheling.

Energihealing på djur – jag tonar in mig på djuret och läser av dess energikroppar inkl auran. Med hjälp av djurets och mina healingguider leds den kosmiska energin dit den behövs. Chakrabalansering ingår.

Alpodahealing – en form som endast är för djur och växter. Denna healing jobbar mer direkt med den fysiska kroppen, chakrorna och meridianerna och är därför väldigt effektiv.

I samband med t ex djurkommunikation ber djuren ibland själva om healing och väljer då även den form som passar dom bäst.

Distanshealingen är – i motsats vad man kanske tror – ofta starkare än healing på plats. Här behöver jag en bild på djuret med blicken in i kameran. Bokar du healing så meddela gärna lämpliga tider när djuret är i vila.

Priser

Healing på djur
550 kr
Tidsbokning sker enklast med sms/på telefon 0709-641609 eller på mejlen!
Vid hembesök tillkommer resa + ev parkeringsavgifter och tullar.