Privat träning – träna på dina villkor

Ibland passar det inte att gå kurs. Vad skälet än är så kan en privatlektion vara precis rätt. Vad du vill träna bestämmer du!

Du kan komma till mig och träna eller jag kommer till dig mot reseersättning. Alla hundar och hundägare är välkomna hos mig! Har du ett mer djupgående problem ber jag dig titta på beteendeförändring istället. Du kan även välja en konsultation där vi träffas och går igenom lämplig träning men du får ingen träningsplan och ingen praktisk träning.

Beroende på vad du vill träna eller få hjälp med med din hund så använder jag mig av olika belöningsbaserade metoder. Jag använder mig ofta av lekar och övningar där vi tränar hunden att göra bra val i vardagen. Genom att träna avslappnat och roligt i neutrala situationer får vi resultat i verkliga livet!

Sagt om Privat träning:

    • Vi hade stora problem med vår hund som var superstressad och på promenaderna kunde han skrika, skälla på allt och drog i kopplet så jag fick ont i axlarna. De kurser jag gått hjälpte ingenting, vi fick stå långt bort och fick egentligen ingen hjälp…  Kerstin hjälpte oss att träna från grunden så vår hund inte var så stressad när vi kom ut. Vi fick också bra förklaringar varför det blivit så här och vad vi behöver tänka på. Vi kunde snart både ha gäster igen och promenaderna med hunden blev mycket trevligare, han brydde sig mycket mindre om folk eller hundar ute – en jätteskillnad. Ett plus var att hon kom hem till oss då vi slapp stressen med att resa med vår hund. Ett annat plus var att vi kunde träna allt hemma inne till att börja med och det gick lätt att sen träna detta ute.  
    • Efter bara en träff så har jag en annan hund! Han kan visserligen dra till någon gång men kommer snabbt tillbaka. Och vi går lugna fina promenader nu där han får sniffa och undersöka och vi kan träna fast det dyker upp hundar och folk – han bara tittar lite. Nu slipper jag ångest över att behöva gå ut med honom. Jag har kunnat byta från stryphalsband till sele vilket känns mycket bättre. Att vi kunnat komma dit med dessa lekar på bara några dagar är otroligt!
    • I loved that all training and advice was based on the needs of my dog. She was never pressured into doing something but she soon choose to participate and we could do the excercises and games. All additional information on email helped us to be more organised in our training and we saw progress. We still have things to work on but we have the tools and if we need I will not hesitate to book more training sessions with Kirsten. Thank you!
    • Vi blev rekommenderade Kerstin och vi är så nöjda. Det har varit toppen både med innehåll och hur hon har förklarat detta för mig min man (som är engelskspråkig). Och vår adopterade hund älskade träningen så det var lätt och roligt och vi ser ju vad mycket han lärt sig efter bara ett par träffar. 
    • Att boka privat träning passade mig väldigt bra då det var så flexibelt med både tider och plats. Vi fick jättebra hjälp! 

Till anmälan

Priser

Pris för träning eller rådgivning 60 min
900 kr
Pris för träning eller rådgivning 90 min
1.350 kr
Paketpris för 3 timmar träning som kan delas upp i 2 – 4 träffar (betalas vid första tillfället)
2.500 kr
Paketpris för 6 timmar träning som kan delas upp i 4 – 6 träffar (betalas vid första tillfället)
4.500 kr
Vid intresse av fler timmar lämnar jag gärna offert!
Konsultation utan träning (betalas i förskott)
650 kr

Resa tillkommer vid hembesök.