Kurs och intresseanmälan

Vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på SKICKA. Klicka sen på “continue” för att komma tillbaka till kurssidan. Har du inte fått svar inom 48 timmar ber jag dig kontakta mig med ett mejl direkt till kerstin(@)prickigahunden.se för då har något gått snett.

Med anledning av nya dataskyddslagen GDPR: De uppgifter du lämnar i samband med anmälan – namn, telefonnr, mejladress, uppgifter om hunden och medföljare – sparas i 36 månader. Uppgifterna behövs för att kunna fullgöra min del av avtalet samt lagliga krav. De uppgifter som läggs till som t ex anteckningar från träningar, journaler, bildmaterial omfattas också av GDPR och sparas i 36 månader. Dina uppgifter lämnas självklart inte till tredje part eller användas till annat än information om hundträning resp rehab. Vill du att dina uppgifter rättas eller stryks kan du när som helst be om detta!
Namn:
Mejladress:
Mobilnr
Hundens namn
Hundens ålder
Hundens ras/raser
Jag vill anmäla mig till
Jag vill anmäla mig till (ange vad det gäller i meddelandeboxen)
På träningen kommer
(vänligen skriv namn på ev medföljande i meddelanderutan)
Meddelande

 


This online form was provided by Freedback.

När du bokar en tid får du en BEKRÄFTELSE av mig. Skulle du få FÖRHINDER måste du MEDDELA MIG SNARAST – säkrast med sms – att du inte kan komma. Om du UTEBLIR UTAN ATT MEDDELA blir du betalningsskyldig för hela beloppet. Jag bekräftar ALLTID din avbokning.

I enlighet med distansavtalslagen har du 14 dagars ÅNGERRÄTT på bokad kurs/träning. Denna ska dock åberopas INNAN du påbörjar kurs/träning/rehab och du ska göra det SKRIFTLIGEN. Ange även kontonr för ev återbetalning av avgift.

I samband med att du bokar en tid och får en bekräftelse får du som nykund även en FAKTURA. Fakturan ska betalas i förskott till bg 423-2039 eller med swish till 123 100 1858 i samband med att vi träffas. Återkommande kunder kan få faktura i efterskott. Kontant betalning kan medges i undantagsfall.

När du bokar ett träningspaket eller rehabkort gäller detta i 12 månader från första träffen om inte annat överenskommits (skriftligen). Sen förfaller resterande tillfällen.

För KURSER gäller: Kursavgiften betalas till bankgiro 423-2039 eller swish till 123 100 1858. Hela kursavgiften ska vara betald 2 veckor innan kursstart. Du får info om detta med ett första mejl och när avgiften är betald mejlas kurskallelsen samt kvitto. Då jag arbetar med små grupper förbehåller jag mig rätten att med kort varsel ställa in en kursstart om anmälda deltagare avbokar så att för få deltagare kvarstår.

Jag har valt att MEJLA kvitton och fakturor för att spara träden i skogen!