Anmälan till kurser, träningar m m

Vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på SKICKA.
Har du inte fått svar inom 48 timmar ber jag dig kontakta mig med ett mejl direkt till kerstin(@)prickigahunden.se för då har något gått snett.

Med anledning av GDPR: De uppgifter du lämnar i samband med anmälan kommer att sparas. Uppgifterna behövs för att kunna fullgöra min del av avtalet samt lagliga krav. De uppgifter som läggs till som t ex anteckningar från träningar, journaler, bildmaterial omfattas också av GDPR och även de sparas. Dina uppgifter lämnas självklart inte till tredje part eller användas till annat än information om hundträning resp rehab och framtida korrespondens. Vill du att dina uppgifter rättas eller stryks kan du när som helst be om detta!

När du bokar en tid får du en BEKRÄFTELSE av mig. Skulle du få förhinder måste du MEDDELA MIG SNARAST – säkrast med sms – så kan vi boka om utan extra kostnad. Om du UTEBLIR UTAN ATT MEDDELA blir du betalningsskyldig för hela beloppet. Jag bekräftar ALLTID din avbokning – har du inte fått en bekräftelse så har jag ej fått ditt meddelande och du blir betalningsskyldig.

I enlighet med distansavtalslagen har du 14 dagars ÅNGERRÄTT på bokad kurs/träning. Denna ska dock åberopas INNAN du påbörjar kurs/träning/rehab och du ska göra det SKRIFTLIGEN. Ange även kontonr för ev återbetalning av avgift.

I samband med att du bokar en tid och får en bekräftelse får du som nykund även en FAKTURA. Fakturan ska betalas i förskott till bg 423-2039 eller med swish till 1231001858 i FÖRSKOTT. Återkommande kunder kan få faktura i efterskott.

Rehabkort gäller i 6 månader från första träffen om inte annat överenskommits (skriftligen).

Privatkurs-paketen gäller 3 månader från första träffen. Träningspaketet om 3 timmar gäller i 6 månader från första träffen om inte annat överenskommits (skriftligen) Träningspaketet om 5 timmar/Beteendeförändring gäller i 12 månader från första träffen om inte annat överenskommits (skriftligen). Därefter förfaller resterande tid/träffar.

För KURSER gäller: Kursavgiften betalas till bankgiro 423-2039 eller swish till 1231001858. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Du får info om detta med ett första mejl och när avgiften är betald mejlas kurskallelsen. Du får antingen en faktura innan eller ett kvitto efter betalning.

Då jag arbetar med små grupper förbehåller jag mig rätten att med kort varsel ställa in en kursstart om anmälda deltagare avbokar så att för få deltagare kvarstår.

Jag har valt att MEJLA kvitton och fakturor för att spara träden i skogen!