Kurs och intresseanmälan

Vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på SKICKA. Klicka sen på tillbaka-pilen för att komma tillbaka till sidan. Har du inte fått svar inom 48 timmar ber jag dig kontakta mig med ett mejl direkt till kerstin@prickigahunden.se för då har något gått snett.
Namn:
Mejladress:
Mobilnr
Hundens namn
Hundens ålder
Hundens ras/raser
Jag vill anmäla mig till
Jag vill anmäla mig till (ange vad det gäller i meddelandeboxen)
På träningen kommer
Meddelande


This HTML form was created by Freedback.

När du bokar en tid får du en BEKRÄFTELSE av mig. Skulle du få FÖRHINDER måste du MEDDELA MIG SNARAST på telefon eller med sms att du inte kan komma. Om du UTEBLIR UTAN ATT MEDDELA blir du betalningsskyldig för hela beloppet. Jag bekräftar ALLTID din avbokning.

I enlighet med distansavtalslagen har du 14 dagars ÅNGERRÄTT på bokad kurs/träning. Denna ska dock åberopas INNAN du påbörjar kurs/träning/rehab och du ska göra det SKRIFTLIGEN. Ange även kontonr för ev återbetalning av avgift.

I samband med att du bokar en tid och får en bekräftelse får du som nykund även en FAKTURA. Fakturan ska betalas antingen kontant eller med swish i samband med att vi träffas. Återkommande kunder kan få faktura med senare förfallodatum som betalas till mitt bankgiro 423-2039.

När du bokar ett träningspaket eller rehabkort gäller detta i 12 månader från första träffen om inte annat överenskommits (skriftligen). Sen förfaller resterande tillfällen.

Om du bokar träning enligt löpande taxa får du ett KOSTNADSFÖRSLAG. Vid kostnadsförslag betalar du kontant på plats och jag mejar kvittot när jag kommer hem igen.

För KURSER gäller: Kursavgiften betalas till bankgiro 423-2039. Hela kursavgiften ska vara betald 2 veckor innan kursstart. Du får info om detta med ett förasta mejl och när avgiften är betald mejlas kurskallelsen samt kvitto. Då jag arbetar med små grupper förbehåller jag mig rätten att med kort varsel ställa in en kursstart om anmälda deltagare avbokar så att för få deltagare kvarstår.

Jag har valt att MEJLA kvitton och fakturor för att spara träden i skogen!