TRÄNINGSPAKET

Under senaste året har jag mer och mer gått ifrån att hålla ‘vanliga’ hundkurser för att istället erbjuda träningspaket för enskilda ekipage då jag vill ha kvalitet framför kvantitet.

I träningen ligger fokus på en stark relation mellan hund och ägare, berikning av hundens tillvaro och att hund och förare har roligt ihop där hunden litar på sin människa.

Om du vill hyra in mig och köra något av paketen i grupp kontakta mig för mer info!

Priserna nedan är för 1 deltagare. Är ni fler som vill dela paketet gäller andra priser.
Resa tillkommer med: inom tullarna 50 kr, utanför tullarna med 25 kr/mil + ev p-avgifter/tullar.

Anmälningsformulär och villkor »

Innehåll Inget är så viktigt som att lägga grunden för den som kommer att vara din bästa vän de närmaste 10-15 åren. Det betyder att du ska välja med omsorg hur och vad du lär vovven. Vi koncentrerar oss på ett par få saker och hur vi lär hunden dessa. Basen är kontakten mellan hund och ägare. Därför lär vi hunden att hålla kontakt när den är med oss, att sitta, att ligga, att gå och stå, inkallning, passivitet, osv. Vi jobbar med shaping som metod och du väljer själv om du använder en klicker eller ej. Denna typ av träning ger en fungerande relation mellan hund och människa och bygger på ett positivt förhållningssätt där vi aldrig behöver använda bestraffningar.
Passar Alla som vill lära sig träna hundar med moderna metoder. Inga förkunskaper krävs. Valppaketet ger er en bra grund att stå på.
Upplägg 6 x 45 min med praktik och teori. Kompendium ingår. Du får prova att jobba med klicker.
Pris 2200 kr.
Innehåll Förr eller senare kommer man till en punkt där all träning känns bortkastad. Hunden lyssnar inte utan är helt fokuserad på andra hundar, dofter eller upplevelser. Frustrationen är stor hos både människa och hund….. Allt funkar bra hemma men… inget funkar ute eller när störningar som andra hundar, vilt, joggare, lekande barn, osv är i närheten. Även här är kontakten A och O och vi tränar kontakt, nu med störningar. Stort fokus på att kunna gå i koppel och inkallning. Vi använder klicker.
Passar Dig som tränat grunden själv, har en äldre valp/unghund eller har gått en valpkurs tidigare. Du kan också ha gått en kurs där du upplevde att du inte fick den hjälp du hoppats på. Eller känner att ni behöver repetera grunden.
Upplägg 4 x 45 minuter + 1 timme. Teori och praktik varvas.
Pris 2000 kr. Kompendium ingår
Innehåll Har du tröttnat på att hunden drar? Eller att den hela tiden vill åt ett annat håll? Eller stannar och nosar och nosar och nosar…. Vi lär hunden gå fint med snälla och effektiva övningnar.
Passar Inga förkunskaper.
Kursupplägg 3 x 45 minuter praktisk träning. Kompendium ingår.
Pris 1250 kr.
Innehåll Kommer hunden alltid när du ropar? Eller bara när inget annat kul händer? Vi tränar inkallning i ”jobbiga” situationer. Förbättra inkallningen med snälla och effektiva metoder.
Passar Inga förkunskaper.
Kursupplägg 3 x 45 minuter praktisk träning i sele och lina. Kompendium ingår.
Pris 1250 kr.
Innehåll Du vill träna hundmöten. Träningen ger dig kunskapen och verktygen att styra upp hundmöten. Din hund håller kontakt med dig och kan passera andra hundar. Snälla och effektiva metoder.
Passar Kursen för dig som upplever hundmöten som jobbiga. Passar även dig som vill lära dig mer om hundspråk och vilka signaler hunden använder. Inga förkunskaper.
Kursupplägg 1 timme teori med hemläxa + 2 x 45 minuter praktisk träning med hundmöten.
Pris 1250 kronor inkl kompendium.
Innehåll Här aktiverar vi hunden i hemmiljö med befintliga saker/leksaker. Utmärkt aktivering för hundar som vill ha mer att göra! Vi lär hunden öppna/stänga lådor, hämta saker, tända/släcka lyset, städa undan sina leksaker m m.
Passar Alla hundar, gammal som ung, stor som liten.
Kursupplägg 4 x 45 minuter träning. Teori och praktik.
Pris 1500 kr. Kompendium ingår.
Innehåll Vill hunden gärna springa iväg på egen tass ute? Aktivera hunden med enkla men roliga knep! Vi går en aktiv promenad och du lär dig piffa upp vardagen med enkla medel utifrån individ och ras.
Passar Inga förkunskaper.
Kursupplägg 1 aktiv promenad om ca 1½ timme.
Pris 600 kr. Kompendium ingår.
Innehåll Har din hund tråkigt inne? Vill du ge den meningsfull aktivering men vet inte hur? Lär dig piffa upp vardagen med enkla medel. Vi går igenom och provar på olika sätt att aktivera hunden inomhus utifrån individ och ras.
Passar Inga förkunskaper.
Kursupplägg ca 1½ timme.
Pris 850 kr. Kompendium ingår.
Innehåll För dig som vill förstå och komma igång med klickerträning. Kanske har du kört fast i träningen? Eller har ett enstaka problem du vill ha hjälp med? Med klickern tränar du allt från konster till avancerad lydnad. En positiv träningsmetod som förändrar ditt och hundens liv! Klicker ingår.
Passar Alla som är nyfikna på träningsmetoden.
Kursupplägg 3 x 1 timme. Teori och praktik varvas.
Pris 1500 kronor. Kompendium ingår.
Innehåll Du kan grunderna och har kommit igång med klickern men vill finslipa din teknik, komma vidare eller har ett specifikt problenm.
Passar Dig som vill fördjupa dig i klickerträning.
Kursupplägg 3 x 45 minuter. Teori och praktik varvas.
Pris 1250 kronor.
Innehåll Du lär dig massera din hund för nytta och nöje. Lite teori ingår men mest är det praktisk övning. Vi fokuserar på avslappning och att hunden trivs med kroppskontakten.
Passar Alla hundar men särskilt de som behöver lära sig koppla av.
Kursupplägg 1½ timme.
Pris 850 kr. Kompendium ingår.
Innehåll Du lär dig massera din hund för nytta och nöje. Lite teori ingår men mest är det praktisk övning. Vi avslutar med grunderna i stretching för vardagsbehov. OBS Hunden bör vara frisk.
Passar Alla aktiva hundar men särskilt de som arbetar fysiskt (agility, lydnad, drag, jakt mm) eller är lite äldre.
Kursupplägg 2 timmar.
Pris 1100 kr. Kompendium ingår.

Innehåll

Personspår är en perfekt aktivering för hunden som använder nosen och har mycket energi! Låt hunden arbeta med sitt “bästa” organ. Du lär dig lägga spår och hur du sen försvårar spåren varteftersom.
Passar Alla kan vara med, oavsett ålder och kondition. En trevlig aktivering för dig och din hund. Kan hjälpa dig få bukt med jaktproblem. Ger hunden bättre självförtroende.
Kursupplägg 3 x 1½ timme.
Pris 1850 kr. Kompendium ingår.
Innehåll Blodspår är den bästa aktiveringen för hunden som älskar dofter! Låt hunden arbetar med sitt “bästa” organ. Du lär dig lägga de första spåren, hur du lägger upp framtida träning, och hur du sen försvårar träningen.
Passar Alla kan spåra, oavsett ålder och kondition. En trevlig aktivering för dig och din hund. Kan hjälpa dig få bukt med jaktproblem. Ger hunden bättre självförtroende.
Kursupplägg 3 x 1½ timme.
Pris 2000 kr. Kompendium, blod och skank ingår.
Innehåll Förena nytta med nöje och lär hunden hitta kanterellerna i skogen!
Passar En trevlig aktivering för dig och din hund som passar alla oavsett ålder och kondition.
Kursupplägg 3 x 45 minuter.
Pris 1500 kr. Kompendium odch kantareller ingår.