39 dagar – filmtajm!

with Inga kommentarer

..har det nu gått sen Brunos operation. Så här såg det ut på morgonpromenaden:

I onsdags fick Bruno behandling och det är alltid intressant med nya saker.  Han var ju väldigt orolig under behandlingen – till skillnad mot alla andra som tydligen somnar. Han sov ju i bilen men var inte särskilt lugn när vi kom utan som vanligt. Däremot hände något i korset för på kvällen gick han omkull på köksgolvet och kunde inte resa sig,  inget av bakbenen funkade =( Det var ju inte riktigt det jag hade förväntat mig men jag vet ju från fysioterapin att om hunden blir sämre så har man hittat “rätt”.   Det kom en del pruttar under natten men annars var det en lugn natt. Och på morgonen var han visserligen lite darrig på benen men okej. Det var simning på schemat på torsdagen och det var nog skönt för honom att komma i det varma vattnet och kicka loss. På fredagen var det träningsvärk som hette duga men den släppte under dagen och på eftermiddagen vågade vi oss på en kort skogspromenad. Och idag kändes han pigg och fräsch! Det blev en gemensam promenad på holmen. Ingen lång runda men 2 vattengympaställen, olika underlag att gå på, stenar att balansera på och en hel del intryck med alla turister =) Så på det hela verkar Bruno må bra efter behandlingen. Och han håller sig på benen!

0 Responses

 1. riekje
  | Svara

  Intressant att läsa om Brunos KS-behandlingar! Att han reagerade så kraftigt – häftigt!
  Och visst kan man få starka reaktioner, både fysiskt och psykiskt! Men det kanske man inte berättar för någon som kommer för första gången 🙂
  Jag tror på KS i kombination med Ttouch – båda metoder fokuserar på att lösa upp spänningar i vävnaderna – vad som än är orsaken!
  Riekje

  • prickigahunden
   | Svara

   Välkommen till bloggen, Riekje! Eftersom jag endast hört om hur avslappnande det är var det lite chockerande att se hans starka reaktion. Nu är han kanske känsligare än andra eftersom terapin gick in på hans mentala blockeringar så kraftigt och han fick väl panik. Andra behandlingen tyckte han ju om så det var kanske överraskningen att nån går in och “pillar” =). När han förstod jobbade han med, det blev så tydligt mellan varven och hon sa det också efteråt hur han liksom godkänt att hon fortsatte. Kombinationen med TTouch känns vettig, liksom med healing som också rensar ur och balanserar upp.

Leave a Reply