Äckligt?

with Inga kommentarer

Blandade precis ihop mat för farbror Brun och Fröken fjun och det är många burkar som öppnas och innehåll som mäts och läggs i maten nu. Idag åt NIlaq med god aptit medan Bruno gick runt och kollade om det inte fanns något godare nånstans? Idag fick han örtblandningen för leder på maten och den var inte så poppis tydligen.

Bruno får nu maten i botten, på det Senior-Phyt som är örtblandningen för äldre hundar. Bild Det är ett finmalet grönt pulver som dammar väldigt. Och det har hittills gått ner bra. På det då kalken som basar ner hans urin.

Bild

Och på det vatten och fiskolja,

Bild

Han brukar faktiskt äta upp.

Nilaq får också mat i botten med fiskolja på. Och i perioder kalken (mot humöret) och idag testade jag att lägga på Gelenk-Phyt som är örtblandningen för lederna. Även det finmalet och mörkgrönt och det luktade ganska starkt….

Bild

Och idag åt hon som sagt upp allt med god aptit 🙂

Men ibland undrar jag ju hur många tillskott man kan lägga på? Och därför blir det i perioder som jag ger vissa tillskott och då pausar andra. Nu letar jag efter något för reumatiker med tanke på att hösten kommer och Bruno då blir stelare. Så då blir det väl att byta ut eller minska ner något av de andra!