And now to something completely different

with Inga kommentarer

Det är inte bara Bruno som varit på koll, även bilen var på besiktning. Tyvärr gick det inte lika bra utan den måste visas upp igen efter åtgärd.

Jag älskar min bil. Vi har över åren blivit goda vänner och den har funkat över förväntan. Startar alltid. Går även när bensinen i princip är slut. Kan lastas med så mycket saker så man häpnar. Den rullar och rullar och rullar. Och hundarna trivs i den. Och den är röd. Men den är också ganska gammal nu och varje gång det blir nåt fel kommer frågan upp om man ska åtgärda eller byta bil. Hittills har den blitt lagad och fixad. Kanske inte så väl underhållen som man kunde önska men jag kan inte själv och då får plånboken styra.

Nu är det rosten som fått härja lite för fritt och sidobalkarna måste bytas. Det betyder att bilen måste röjas ur helt för att inte inredningen ska ta eld under svetsarbetet. Spännande. Det är grindar och hundgrejor som ska ur, filtar och div bra-att-ha-saker som samlats bakom framsätet…… På verkstan kommer de att ta ur säten och allt annat och jag fasar lite för vad de kommer att hitta…Förutom miljoner hundhår, vita, stickiga, vems kan de vara? brukar de fåtal dammsugningar den upplevt resultera i en förstoppad dammsugare…. Var kommer allt ifrån?  Nåja, jag borde hinna dra ett varv eller två med dammsugaren efter att bilen tömts och innan den rullar in på verkstan. Den ska lämnas in på fredag efter lunch och förhoppningsvis hämtas på måndag förmiddag. Vi får se. Nu måste jag fundera över var bilgrejorna ska ligga över helgen…..