Årskrönika 2015

with Inga kommentarer

trixSå här i slutet på året ska en ju summera året som gått innan vi hoppar in i nästa. Det får bli några korta delar 🙂

Jag – har fortfarande inte fått tummen ur och bor kvar i stan men hoppas det ska bli mer lantligt läge inom inte alltför lång framtid. Men ryggen och mitt allmänna mående har pendlat mycket under året så drömmar har fått stå tillbaka ett tag till.

Nilaq – känner sig nog lite eftersatt pga Frans men kommande år blir hennes år. Nu har hon fått vara storasyster och hängt med “mig och Frans” vilket hon väl är lite less på nu. Hon har haft lite med höfter, rygg och senast bogparti men med behandlingar och en hel del healing tycks det nu ha läkt. Sen är hon ju 6 år och plötsligt är hon ingen liten spinkig fröken längre utan har fått lättare att lägga på sig så nu får jag bli mer noggrann med vad hon får och hur mycket. Hon är fortfarande bortskämd och älskad.

Frans – har acklimatiserat sig nu. En i familjen. Hans år har  förstås präglats av flytten och kursen och allt nytt i hans liv. Även han har haft lite problem med kroppen i form av en rygg som han känner av ibland och stressen som sliter men nu har vi nog listat ut vad som funkar för honom både fysiskt och mentalt.  Han har blivit påfallande social med folk om än inte hundar men det kommer väl det med. Nästa år är det han som får hänga med men först ska vi göra klart alla våra läxor från klickerkursen!