Bra dagar och dåliga dagar

with Inga kommentarer

Jag vet inte riktigt hur jag fått de hundar jag fått men vi har påtagliga likheter. Eller likheter och likheter, de triggar min nyfikenhet.

Bruno brukar simma på fredageftermiddagar nu, det passar bra in i veckoflödet. Men i fredags var det nåt som var fel. Dels var han ganska halt igen fast det har han varit ibland och ändå simmat bra när han kommit ner i vattnet. Det är 25 grader i bassängen så varmt och skönt för stela muskler!

Men han hade verkligen en dålig dag, var liksom inne i sig själv och hetsade upp sig på saker han vanligen klarar. Nu bokade jag om simningen till idag och så fick fredag bli en lugn dag. Hur Bruno mådde blev tydligt när min mamma kom förbi och han skällde ut henne flera gånger under de 2 timmar hon var här…… På lördagen var han som vanligt igen.

Men då blev det simning idag istället. Och han simmade på men nåt var fel. Han plaskade mycket, så vi satte koppel bak igen för att lyfta rumpan och det blev lite bättre. Då bytte vi till en större flytväst igen och då kunde han simma utan att plaska. Men jag såg när han rörde sig att höger bakben hängde en hel del. Ja jag vet inte vad det är för fel nu. Om det kan vara en effekt  från ttouch-helgen? Jag får se om han blir bättre igen, vi ska simma igen på fredag.

Han simmade dessutom in i väggen flera gånger. Det blev väldigt tydligt idag. Undrar om han håller på att bli blind? Det vore ju en utmaning i sig. Men han jagar ju förbiflygande tussar och skuggor så nåt ser han ju.  Eller om det hänger ihop med hans “autism”? Kanske dålig blodcirkulation i hjärnan? Men hur ska man kunna kolla det? Får väl hålla koll och göra anteckningar. Kanske googla lite? Mycket finns ju på nätet idag.  Om inte annat på människosidan.