Brunos andra kranio-sakrala behandling

with Inga kommentarer

Då var vi iväg till Tungelsta idag, 2 veckor efter första behandlingen. Det gick mycket bättre idag! Bruno har uppenbarligen fått förtroende för Helena och hon kunde jobba igenom honom. Hon började med korset igen och sen fick bröstkorgen sig en omgång. Oj vad han andades tungt då…. Sen flyttade hon till manken och då slappnade Bruno av ordentligt, det såg väldigt skönt ut. Idag kunde jag sitta bredvid på golvet, behövde bara prata lite lugnt i början och sen när hon kom till huvudet så blev han visserligen lite avvaktande men bytte bara ställning och hon fick fortsätta. Vilken skillnad mot förra gången när han fick panik. Men så har han ju fått smälta det som hände efter första gången och tydligen kändes det okej. Huvudet höll hon på längst med idag. Det var på skallen och käkarna och under käken och på ögonbrynsbågen och…. överallt typ. Och Bruno stånkade lite, skälvde till och bytte ställning. Han försökte aldrig resa på sig. Tvärtom låg han kvar en bra stund efter behandlingen, lite groggy kanske?

Nu ska vi komma tillbaka om 5 veckor. Kroppen behöver smälta och bearbeta. Och hon trodde han skulle få en ny utrensning igen. Just runt huvudet hittade hon mycket “skit” och det kan ju förklara att han tuggar i luften och slickar så maniskt mellan varven, det sitter i tungfästet. När jag frågade trodde hon att det mesta är från valptiden, kanske dålig uppfödning, kanske en besvärlig förlossning. I alla fall har han dragits länge med dessa problem. Så vad bra att han kan bli av med det nu! Trött är han och nu sover han den oskyldiges sömn i sin fåtölj. Så får vi se vilka effekter som kommer de närmaste veckorna. Spännande är det!.

Och nu funderar jag på om man ska boka en behandling av sig själv, jag har ju ett återkommande problem med höger höft…. Ska fundera lite till!!