Det här älskar mina hundar

with Inga kommentarer

Om vi börjar med Nilaq så älskar hon

 • snö!
 • springa fort fort fort
 • sova tätt intill i sängen (korta stunder nu på sommaren)
 • blodspår – det ska vara mycket blod…..
 • springa och leta figgar i skogen, helst de hon känner =)
 • fysiska utmaningar som att hoppa rakt upp för en klippvägg


Bruno älskar istället

 • jaga löv i blåsten
 • mat (oväntat?)
 • spåra, helst utan eller med bara lite blod….
 • vara i skogen
 • simma i poolen
 • jaga fjärilar
 • sin sovfåtölj

0 Responses

 1. Monica E
  | Svara

  Att Bruno gillar mat var väl ingen högoddsare direkt men däremot trodde jag att han skulle vilja sova tätt intill och inte Nilla:-)

  • prickigahunden
   | Svara

   Hehe, ja mat är ju viktigt för de prickiga =) Jag har faktiskt jobbat sen dag 1 att få honom upp i sängen och måste erkänna att jag misslyckats….. På hotellen kan jag få upp honom och då ligger han blixtstilla hela natten exakt där man lägger honom. Jag antar att han inte fick sova i sängen i förra familjen och kanske fick ett par rejäla utskällningar? Medan Nilaq hoppade upp från dag 1 och skulle sova i sängen och så nära hon klarar….

Leave a Reply