En ras jag inte kan tänka mig

with Inga kommentarer

Enkelt, alla utom dalmatiner!! Nej, kanske inte riktigt då. Men den listan är mycket längre än den förra. Och det är inget som helst fel på hundarna nedan men de passar helt enkelt inte MIG. Så här kommer den listan =)

retriever

Efter att ha haft en labrador som daghund så inser jag att retriever är inget för mig. Hur goa och glada de än är…..

molosser/mastiff/dogue

För tunga utseendemässigt för min smak. Och ofta “brukshundar” som behöver mer sysselsättning än jag kan ge.

nästan alla terriers

Snabba, roliga hundar men vi skulle hela tiden råka i luven på varandra.

dvärghundar

Det går bara inte.

vallhundar

“Brukshundar” passar inte mig, jag är inte så intresserad av att träna och meritera hund att jag hinner jobba flera timmar varje dag.  Jag kan visserligen bli avundsjuk på att ha hunden hängande i hasorna men när jag vet vilka arbetsnarkomaner de är…..  Däremot jobbar jag gärna med dom lite då och då =)

Alla bilder lånade på nätet