Fortsättning föredrag

with Inga kommentarer

Igår var det dag 2 på föredraget och nu pratade vi om hundraser och hundspråk. Tanken var att vi skulle titta på och  analysera filmade hundmöten men de ligger på en videokassett och efter att 2 (!!) videoapparater strulat gav jag upp och tog med mig bilder istället. Det gick bra det med men film hade varit bättre. Så för framtida bruk måste jag nog spela över filmen till dvd. Nån som vet hur man gör?

I alla fall vart dagen både kul och inte lika “tung” som första delen. Och tänk vad härligt att få prata hund en hel dag med entusiastiska åhörare. Jag har nog världens bästa jobb!

Bruno mår tack och lov bättre igen. Efter så många dagar med dålig mage är det lite känsligt att fasa över till normalkost igen, många hundar blir dåliga igen då. Men efter 4 dagar med vom (uppskattat av hundarna) har vi nu kommit tillbaka till normal mage och vanlig foderstat på bägge hundar. Jag vet ju inte om det var höstens maginfluensa eller nåt han ätit men jag tror nog det första eftersom Nilaq hade en släng av det.

Nu i veckan ska också bilen ombesiktigas, jag hoppas verkligen att den går igenom efter det omfattande rostarbetet som gjorts. Får se om jag hinner redan imorgon. Utan tidsbokning är det svårt att veta hur länge man får vänta…..

Annars läser jag på i boken om hundar och våra känslor. Det blir en del pauser för att tänka efter vad han egentligen menar med det han skriver så det går långsammare än vanligt. Men intressant är det!!