Host host

with Inga kommentarer

Ja det var väl inte helt oväntat efter att syrran fick kennelhosta i veckan att även lillfröken skulle få hosta. Har kollat henne som en hök under veckan men inte sett mer än att möjligen lite lugnare och lite snorig. Nån nysning men det flyger ju mycket pollen nu så hur ska man veta……

När jag gick ut med hundarna i morse  var jag fortfarande inställd på att åka iväg och träna sök men efter 5 minuter på promenaden hostade Nilaq till, bara så där, i en uppförsbacke. Jaha. Bara att messa och meddela att vi inte kommer.  Trist men vad göra. Hon ska ju inte springa och anstränga sig och hon ska inte träffa hundar eftersom hon smittar. Men det var tråkigt.

Roligt däremot att vi äntligen fick träffa syster igen för nu spelar det ju ingen roll =) Vi har smugit runt varandra på holmen och nu kunde vi träffas igen. Tjejerna fick dock inte hälsa på varandra men de blev glada bara över att ses igen och gå promenad ihop. Och Bruno med.

Stackars Nilaq ska nu få ta det lugnt ett par dagar. Det blir örter och ingefära, kanske ett te på tussilagoblommor? Det visste ni kanske inte, att ingefära och tussilago är bra mot hosta. Så nu pepprar vi på och silver i vattnet och kanske lite honung om hon verkar besvärad.

Vi hann klicka lite på promenaden men hon är inte riktigt på humör…..