Hundarnas skyddsängel

with Inga kommentarer

Ja idag var det en person jag verkligen respekterar som kallade mig det! Det värmer verkligen även om jag själv kanske inte ser mig som en ängel direkt. Men denna person har sett mig kämpa först med Egon och sen med Bruno, två hundar som kanske inte hade fått leva om inte vi hade träffats. Nu har jag fått dela dessa underbara individers liv som samtidigt har varit en kamp.

Särskilt som jag nu kan jämföra med Nilaq…. Att det kan vara så enkelt att ha hund!?!?!? Men ängel…? Nja, det är stort. Och där kickar ödmjukheten in. Men visst är det trevligt när någon faktiskt ser att man kämpar och är mån om. Någon som inte behöver säga något men som gör det ändå…. Det värmer.

Tack!

0 Responses

 1. Monica
  | Svara

  Hm och hur många tror du hade orkat med Bruno och Egon då om inte du funnits? Det är bra att vara ödmjuk men man får spänna hängslena när man gjort bra saker:)

  • prickigahundenq
   | Svara

   Tack! Har lite svårt att tänka så eftersom det för mig är självklart att klara av det jag tagit på mig (ibland helt omöjligt) men självklart ska man faktiskt ibland stanna upp och tänka till och berömma sig själv när man gör bra saker!!

Leave a Reply