Jobbiga veckor

with Inga kommentarer

I förra veckan vek sig plötsligt Brunos “friska” bakben när vi var ute. Han har ju inte riktigt varit sig lik efter sövningen, både att han känns frånvarande men även att han “rosslar” när han sover. Veterinären sa ju att hjärtat var bra så jag bokade dels healing och dels en kraniosakralbehandling. Healingen fick ihop honom lite och efter ks fick han bättre styrsel på benen igen. Men jag märkte ingen skillnad på andningen. Så jag var ganska övertygad om att det var dags för Bruno att få somna…. Men så blev det lite kyligare och han blev piggare igen och nu är han som vanligt igen. Ändå har jag inte kunnat skaka av mig känslan att det snart är dags. Men så mötte vi en hundägare idag som sa att Bruno är ju så pigg och glad, man blir så glad av att träffa honom…. Och så mår han just nu. Så nu hoppas jag att han ändå får en fin sommar, farbror Brun.

Fröken Fjun är nu i kort kort med bara spetsbyxor och yvid svans . Och lite lätt pmsig igen då, men håller hon schemat är det löp i juli. Hon är ialla fall pigg och glad. Nu i värmen har hon läst kapitlet  om bad i retrieverboken och har gått ner i varenda “tjärn” eller pöl, gärna att jag ska kasta ut hennes dummy och hon hämtar in den. Kul och nytt beteende, får se hur länge hon gör så. Hon har även fått lite egna extra promenader när Bruno varit hängig och till viss del har hon uppskattat dom. Men hon vill gärna att vi går allihopa.  

Själv är jag nästan frisk igen, hostan är seg, men jag kan i alla fall prata utan ständiga hostattacker. Tur det eftersom en koppekurs började i veckan.

Bilen gick inte igenom besiktningen, hela avgassystemet måste bytas. Konstigt att det inte hörts /känts? Nu blev det en dag på verkstan. Passade på att dammsuga och torka av bilen invändigt också =)