Long time no blogg…

with Inga kommentarer

Det var ett tag sen jag bloggade, de senaste veckorna har det varit upp och ner.

Kristihimmelfärdshelgen tillbringade vi i Småland. Har inget eget landställe så då och då hyr jag en stuga i vårt avlånga land. Denna låg mitt i skogen utan grannar nära. Det var underbart!! Tror inte jag skulle kunna bo så permanent (?) men som semester är det verkligen balsam för själen. Bruno hade nog inte koppel på en enda gång under helgen. Nilaq fick vara i långlina (30 m) och snurra men det var mycket vilt och så här i maj/juni är jag inte bekväm med att hon kanske hittar bebisar i skogen och det vore dumt och tragiskt. En liten skogstjärn fanns nära och dit tog vi någon promenad. Dock gjorde myggen att jag inte ville stanna där för länge. Fy vad jag blev myggbiten…. Vid ett tillfälle kom Nilaq loss och då sprang hon ner och badade och kom tillbaka direkt. Så hon var duktig men jag litar inte på henne…. Katterna drog tyvärr på egna äventyr och blev faktiskt kvar. Men jag tror de söker sig till människorna när de vill komma hem igen, jag lämnade lappar i stuga och byns affär. Vi får se efter sommaren. Det är inte första gången. I alla fall var det underbara dagar. Och jag var duktig och använde inte datorn och mobilsurfade inte heller mer än nåt enstaka tillfälle. Så skönt! Det enda då var den lilla tröskeln jag envisades med att snubbla på varje dag och det resulterade i att min gamla skada höft / länd / kors revs upp med inflammation och smärtor.

Och ett mysterium hade vi – första morgonen hittade jag en död näbbmus vid vattenskålen och frågan är vem var det? Jag tror ju på Nilaq fast Morgan huskatt var inne och skulle kunna vara skyldig…. Bruno har intresset men skulle han döda? Ett mysterium!

Väl hemma blev det panik eftersom jag blev helt orörlig och knappt tog mig ut med hundarna. Att komma ur sängen var ett helt projekt och med mycket tårar. Men efter några besök hos min underbara kiropraktor, ett par vändor på min madrass och med midjebälte på hundpromenaderna blev det bättre. Och denna vecka har jag  börjat kunna jobba igen lite smått. Så nu är allt flyttat till nästa vecka och efter midsommar.  Jag har inte planerat någon semester i år, det blir nog små utflykter som den i helgen istället.

Nu i helgen är det dags för en ny introkurs i TTouch/TTeam i Västberga. Riekje van Zanten kommer hit och håller en kurs igen. Det ska bli intressant och just nu är jag glad att vi ska vara inomhus. Och i september blir fortsättningskursen som redan är i det närmaste fullbokad!

Sen har det varit lite runt Bruno med han får ett eget inlägg!

En kul sak till är att en tavla blev klar under helgen och den kunde jag hämta nu i veckan. Alla djuren är med, även änglarna, och den blev väldigt lyckad!! Konstnärinnan fångar personligheterna så bra men så träffar hon nästan alltid djuren hon ska måla förutom alla foton hon vill ha för att få rätt känsla.