Mitt mål för 2011

with Inga kommentarer

Mål vet jag inte direkt men planer finns ju! Om de är realistiska är en annan sak…

Med Bruno är det förstås fokus på rehab i första hand. Bara benet blir “bra” tror jag mycket annat blir bättre. Jag vill även jobba vidare med hans stress och att han kopplat små hundar till smärtan i knät, där får vi försöka hitta lämpliga träningshundar.  Det vore kul att kunna ta upp rallylydnaden igen, det tyckte vi båda var jätteroligt.

Med Nilaq är målet att träna olika saker och utveckla vår relation vidare. Det blir nog en fortsättning i sök och sen börja med agility.  Stumpan behöver verkligen fysiska utmaningar. Om det nu går att få ihop det? De kurser jag tittade på var på samma dag….

Själv vill jag utveckla verksamheten vidare, vet inte exakt hur och i vilken riktning men jag har mer att ge och ska hitta en bra kanal för detta. Kanske lite personlig utveckling skulle sitta fint?`Tycker ju att jag gör sånt lite då och då men kanske borde jag testa coaching eller nåt? Har även utbildningar jag är mer än sugen att gå men som just nu känns dessa orealistiska i tid och pengar.

Sen hägrar ju den där flytten trots allt…. Tittar på olika alternativ men känner mig splittrad – bara det här med att flytta från Stockholm och bygga upp allt på nytt både jobb och privat. Orkar och vill jag det? Jag har ju flyttat en hel del i min tidigare “karriär” och även om det är kul och spännande så är det också kämpigt.  Mest troligt (grundat på tidigare erfarenheter) så faller en bit på plats och sen lägger sig de andra bitarna som i ett pussel. Vi får helt enkelt se vad framtiden har med sig.

PS Katterna får gärna flytta hem igen men det kan jag ju bestämma bäst jag vill.