Nytt försök

with Inga kommentarer

Idag var vi iväg och simmade igen. Ja eller Bruno fick ju hoppa i då, själv stod jag med förkläde vid poolkanten och kom med glada tillrop. Det gick riktigt bra. Idag var han glad och taggad och ville i poolen. Han tvekade lite när han skulle i – bollen gled iväg längre och längre – och han pratade högljutt innan han gled ner och tog bollen i munnen. Och när han har fått grepp på den så släpper han den inte!  Och han tog i bra. Fortfarande blir det plask när han vänder medsols och ska ta i med vänster och inget plask när han vänder motsols och simmar mot trappen…. Men Tobbe styrde upp med kopplet och så fick jag gå fram och tillbaka och locka. Blev inte alltför blöt denna gång.

Kort paus och sen ett par varv till och då var han mer varm och plaskade mindre så då satte vi på jeten. Och det är ju lite kul att se gnistan i ögonen tändas och så söker han sig im mot strålen.Men för att inte överdriva blev det bara ett par minuter och sen fick han vila. Fast sen valde han att ta ett varv till och simma fritt innan han var klar. Sötisen.

Denna gång hade jag med overallen eftersom det är så kallt men jag är inte nöjd med den. Trassligt att få på och storleken/passformen är inte optimal. Ska se om jag inte  ska beställa en overall från equafleece i alla fall. Deras tröjor sitter väldigt bra på Bruno och overallen ser bra ut på bild oavsett hundras. Kostar en slant men om den funkar är det ju värt det.

När vi åkte hem var det så där vintervackert. Först snöade och sen kom solen eller soldiset och så snöröken som for över vägen. Tyvärr blir det kassa bilder men man får spara i minnet istället.

Igår kom mina Icebugs. Sköna var dom och hittills har jag inte halkat till. Hoppas de håller bättre än kängorna innan som var slut efter 3 månader – då fläkte de isär helt…. Men dessa verkar välsydda. Och trots att pälsfia slängde sig efter nåt i nerförsbacken i midjebältet så gick det att stå pall även på isfläckarna. Måste bara bli van vid dom flexibla dubbarna =)

0 Responses

 1. Clifford & Dizzysmatte
  | Svara

  Mina icebuggs går för andra säsongen nu – och det enda är att på höger fot (under tårna) har dobbarna slitits lite mer. Överlag börjar väl dobbarna vara slitna men själva kängan håller bra!
  Vad skönt att det funkade bättre med simningen idag!

 2. Monica
  | Svara

  Har ingen aning om vad icebuggs är måste kika!

  Skönt att simningen funkar igen. Börjar han bli lika på bägge bakbenen?

  • prickigahunden
   | Svara

   Köpte mina på http://www.sportamore.se/produkt/6412-icebug-speed-l-bugrip-w-svart eftersom jag hatar att gå i affärer =)

   Det var nog en efterverkan på behandlingen som ställde till det förra gången. Får komma ihåg det nästa behandling, att det ska vara en paus på 10-14 dagar då.

   Han använder bägge bakbenen och tar i med bägge men det vänstra åker fortfarande lite snett och det beror väl på att musklerna inte har samma rörelsevidd som på det högra benet. Men jag upptäckte idag också att jag missat att stretcha knät bakåt ett tag och nu var han kort där istället…. Alltid är det nåt. Men han har fått hyfsat bra med muskler på vänster bak och det märks inte minst när vi går i skogen. Han orkar längre rundor och även om han blir trött och stel samma dag så är han pigg och rörlig igen nästa dag. Så det går framåt.

 3. prickigaprinsessan
  | Svara

  Skönt att simningen fungerar igen 🙂

Leave a Reply