Nytt utseende och lite om helgen

with Inga kommentarer

Nu när så många bytt bloggplats och även utseende passar jag också på att byta.

Annars känns det lite trist just nu. Det har varit en jobbig helg. Jag vet att jag varit bortskämd en längre tid med friska hundar, eller ja, de får ju bra mat och tillskott för att de ska hålla sig friska, men när då sjukdom slår till blir det extra jobbigt. Nilaq har lyckats klia upp runt ena örat så det är alldeles blodigt och infekterat. Ser inte kul ut och gör nog ganska ont. Sånt här ska ju alltid hända helger, såklart. Och jag har lovat mig själv att endast åka in akut om det verkligen är akut. Jag vill inte att Lill-Loppan ska bli rädd och jag vet ju att “stora kliniken” brottar ner och sätter på munkorg om hunden inte fogar sig direkt så jag avvaktar till måndag och vanliga vetten. Men fy vad det är jobbigt att se hunden “lida”.’

Och Bruno har haft dagar med spel sen i onsdags och det tär nu när det är så mycket folk i rörelse. Vintertid och semestertid när folk är bortresta går det bättre men nu blir det konflikter hela tiden. Så med en kliande blodig hund och en hund som slänger sig efter cyklar och annat snabbt blir promenaderna korta och smygandes i krokarna… Jaja, allt brukar ju bli bättre varteftersom men denna helg vart inte så kul då.