Rännan

with Inga kommentarer

Idag gick vi ute i Sköndal igen och vi tog med sparken på promenaden. I veckan provade vi att byta draghund ganska ofta och det var visst bra så vi gjorde det idag med. Lite tungt var det med nysnön och bara nån minusgrad men ingen hade hunnit snöröja så delvist var det riktigt bra glid utan grus =)

Jag lyckades även filma en liten snutt:

Det var ganska i början av promenaden. Senare blev det mer fokus på spår efter vilda djur och att hoppa upp på parkbänkar….  Vi gick lite längre idag när inga tider behöver passas men när vi kommit fram till bilvägarna och skulle vända tyckte inte hundarna det så vi provade att gå tillbaka på isen en bit. Förra helgen var det en nyplogad ränna och det blev väldigt halt för små hundtassar att gå på. Nu låg det ett par cm snö och det var riktigt kul att gå där då! Bruno halkade väl till lite men benen glider åt samma håll och han reser sig snabbt igen så det känns inte så farligt, han var ju ordentligt varm. Inte så många åkare ute på morgonen och de vi mötte hälsade bara glatt och log åt sparken =) Den gled väl sådär med sina smala plastskidor och det vart tungt att sparka när man halkar till i varje steg men det gick hyfsat. Och när vi gick av isen igen kom plogen……..

På så sätt blev rundan idag både längre och lite annorlunda och nu ligger 2 trötta hundar och sover gott.  Tyvärr kraschade mobilen så det jag spelade på gps’en försvann…..:/ Imorgon blir det nog vanlig långpromenad med kaffetermos, det ska visst vara sånt här väder hela veckan så vi ska nog hinna med och dra ett par gånger till under veckan. Det ska ju vara kul och inte ett måste!