Reaktion

with Inga kommentarer

Ja inte vet jag om det beror på den kranio-sakrala behandlingen och att den löste upp nåt i Bruno men han har faktiskt förändrats. Det kan ju bero på att hösten är på gång och att det är svalare ute men grabben har en annan energi nu. Och det är väl för tidigt att säga att det är permanent men så här långt så….

Det började väl bli tydligt igår och fortsatte idag när han satte igång och drog som en galning mot vattnet. Nu är det inte vattenintresset i sig som är annorlunda och egentligen blir jag ju inte glad när han drar sådant i kopplet – efter all simning är han

Miss Q demonstrerar klassisk stil
Miss Q demonstrerar klassisk stil

förstås superstark – men när han drar så sätter han in bägge bakben lika hårt. Han ser faktiskt ut som en polarhund i det läget =)

 

Och så har han åter börjat med sina glada krumbukter och det var faktiskt ganska länge sen =) Man hinner liksom glömma tills man påminns igen….

Annars har det varit lite snuva, rinniga ögon, nysningar och hosta nattetid, ett väldigt gult bajs (jag vet, favoritämnet för hundägare och småbarnsföräldrar) ett par dagar och att han nu lyfter det vänstra benet högre när han pinkar och inte längre får muskeldarr lika fort när han lyfter det högra benet för att pinka. Allt detta kommer jag nog inte att filma heller =)

Han har dock återigen andats tungt nån gång varje dag – nu lyssnar jag förstås efter det – och det kommer och går. Alltid ska man oroa sig över nåt! Och han har fortsatt gå in i sin egen värld ibland. Men han kommer ur ganska fort så jag vet inte om det beror på vinden – som blåser löv i hans väg – eller på behandlingen. Om 1½ vecka ska vi tillbaka så jag får nog fortsätta notera vad som händer.

Han har fått lite mer behandling med novafonen och verkar tycka att det är skönare än klassisk massage. TToucher får han också nästan varje dag, det gillar han. Svårt förstås att veta vad som gör vad men mixen tycks funka!