Simtur igen

with Inga kommentarer

Måste bara visa nya loggan för simmet/hunddagiset/pensionatet. Känner ni igen pricken ? Snygg-Bruno fick vara med. Och så Nilaqs syster som heter Qilaq.  Sen är det deras egna djur, hunden Ludde, fåren och alpackorna =)

Ja Bruno får inte vila mycket nu. Passar på nu när jag har “ledigt” ett par dagar =) Så idag var det dags för simning igen. Bruno var glad och hade brått in…. och försökte smita förbi duschen.

Duschad och med flytvästen på och en “dummy” redo att ha i munnen gick han upp på rampen själv ett par steg. Extra kul för det är en brant ramp och hittills har han behövt hjälp hela vägen. Nu fick han hjälp resten av vägen och han stoppade faktiskt i en tass i det våta innan han kom på sig själv och backade igen. Varken lock eller pock hjälpte så vi drogknuffade i honom så han satt på trappen och då gled han i själv. Han greppade dock dummyn lite snett och höll den som en cigarett i framtänderna. Det såg lite kul ut men blev konstigt för honom så han stänkte ner oss med frambenen….. Nåja, det är ju förkläde som gäller när man är på simmet.

Han simmade i alla fall på bra. Mycket snurr blev det denna gång och sen tappade han dummyn och fast den skulle vara flytande sjönk den som en sten! Det visade sig senare att det var rejäla hål i den så den var helt vattenfylld …..  Så han fick ha en boll i munnen istället. Den låg bättre i munnen och då gick simningen bättre. Måste vara en balansgrej?

Efter 20 min fick han en kort paus och då passade jag på att sätta på ett ttouch-band på vänster bak. Det är en manschett med kardborrband man sätter runt det ben som ska jobba. Inga vikter utan bara ett band.

Sen fick han simma 15 min till men nu fram och tillbaka och lite svängar istället. Det gick ganska bra, han var ordentligt varm efter 20 min simning och använder vänster bakben mer då men samtidigt blir han lite tröttare och simmar inte på lika mycket med resten. Får klura lite hur man kan få han uppvärmd fortare utan att trötta ut honom.

Dusch och schamponering och back-on-track-täcket på och så in i bilen. På måndag ska vi dit igen. Nu sover han gott i sin bädd.