Smått och gott

with Inga kommentarer

Nu när det blir allt varmare så springer Bruno glatt ner till vattnet och ut i vattnet. Han simmar väl inte än men det kommer nog snart efter all träning i poolen. Men det kändes som om en ny bakgrund kan passa här i bloggen. Och så är det dags att leta fram alla  flytleksaker igen.

En som däremot simmar ute är Nilaq. Hon är ju så rolig. Hatar att simma i poolen men igår när hon hittade en äcklig gammal tennisboll och sen tappade den så den rullade ner i vattnet med fart tvekade hon inte en sekund att simma ut och hämta den. Lika så går hon nu i vattenbrynet och traskar runt, drar upp gräs osv. Det måste finnas en bäver längre bak i linjerna…. Hennes fällning har inte riktigt kommit igång så hon ser ut som en sliten raggig nalle när hon är blöt. Ska försöka ta en bild på henne.

Nu i värmen mår Brunos höft bättre. Även om han är halt så har han inte samma kom-igång-svårigheter och han rör sig hyggligt ute. Ofta glömmer han bort sig och jagar efter löv och sätter då i bägge bakbenen. Allt detta får jag nog tacka simningen för. Egentligen är det fantastiskt att en sån “liten” sak gör så stor nytta. Mer än jag trodde. Vi fortsätter och simma en gång i veckan ett tag till.  Sist var han inte trött efter 20 min oavbruten simning så han är både uthålligare och starkare. Och han tycker om det!

Ikväll är det sökträning med Nilaq igen. Ska bli kul, nu var det 2 veckor sen. Ja vi tränade ju i helgen men det var så annorlunda så vi får se hur det påverkar.  Nu är det ju varmt också så det gäller att ha ordentligt med vatten med. Och myggmedel. Och fästingbrickan. De äckliga krypen är tyvärr också pigga och vakna nu.