Snart är det över!

with Inga kommentarer

Äntligen kan man se slutet. Nu är det bara några dagar kvar. Sen börjar ett nytt år. Nyårslöften är inget för mig men däremot ser jag fram emot det nya året. Jag har dessutom unnat mig en numerologisk läsning och precis som 2009 skulle bli ett segt och jobbigt år ska 2010 bli ett dynamiskt år där man får saker gjorda.

Nu ska man väl inte låsa sig varken vid horoskop, numerologi, tarotkort eller andra medel som används för att sia om framtiden men det kan ju vara en fingervisning vartåt det lutar och sen är det upp till en själv att se till att det blir på det ena eller andra sättet.

2009 har ju varit ett jobbigt år och det har känts som en konstant uppförsbacke. Vad jag än försökt eller påbörjat så har det gått i stå eller helt åt fanders. Oavsett jobb eller privata projekt så har jag inte hittat flytet detta år. Bortsett från att det varit både fysiskt och mentalt utmattande så tär det även på det materiella planet och rent ekonomiskt. Och det har inte bara gällt mig. Jag har hört det runt om mig med. Så det ska bli så skönt att nu få fart på projekt och visioner som har fått ligga i ide under 2009. För 2010 ska bli ett fartfyllt år med fläkt och energi. Det ser jag fram emot!!