Tänk om livet alltid kunde vara så?

with Inga kommentarer

Idag blev en sån där bra dag som man ska plocka fram och minnas längre fram när dagarna kanske inte är så toppen…..

Den började med en underbar långpromenad i skogen på Lovön (nära Drottningholm för utsocknes) i sällskap av Nilaqs syster Qilaq och matte. Tjejerna skötte sig fantastiskt och fick springa fritt (ja min i 30 m lina då) i skogen. Bruno som jagar linan sprang han med…. =) Under tiden plockade vi svamp, hittade faktiskt lite kantareller om än ganska små, och fingersvamp. Kanske fanns det fler godsaker men då ska man veta vad man kan plocka och det gjorde inte vi. Solen sken och vi var i princip ensamma i skogen. Hundarna  njöt och kunde även doppa tassarna i Mälaren.

Sen var det hem och hundarna fick stanna hemma medan jag fixade lite ärenden på stan.

Och sen var det sökkurs på kvällen. Och Nilaq var jätteduktig. Nu springer hon verkligen ut och söker. Hon tar sin leksak i munnen och springer till mig och när jag kopplat henne så visar hon på figuranten, kursledaren idag. Första gången såg Nilaq figgen gå iväg och andra gången skedde det i smyg. Hon var ändå taggad och tog vittringen redan på stigen innan vi var helt framme. Och hon tycker det är superkul, hela hunden lyser =)

Ja så tänk om livet alltid kunde vara så, dagar med roliga aktiviteter där alla sen är nöjda och belåtna och där djur och människor kunnat njuta av tillvaron tillsammans.