Tjoho

with 3 kommentarer

Idag blev det drag med några ungdomar som skulle få testa på denna aktivitet. Superskoj var det och hej vad tjejerna tog i! Och duktiga killar som tyckte det var roligt när det gick undan! När hunden sen hoppar upp och lägger sig i snödrivan förstår alla att hunden trött…Nu ligger Nilaq och sover gott efter att ha dragit “gänget” ett par ggr.

Provade även själv att låta bägge dra mig på sparken men det behövs nog nån sorts pinne som håller isär dom, att springa jämte varandra triggar tjejerna att tugga på varandra. De ska ju inte börja bråka….

Nu verkar snön försvinna (snyft) men vi hoppas på kyla och snö i nästa vecka igen då =) Ser verkligen ut som om jag skulle behöva flytta norröver…..

3 Responses

 1. Johanna
  | Svara

  Coolt med drag speciellt med hundar som är som gjorda för det 🙂
  Provade ju att dra skrinda med vår Neuffe men han blev aldrig helt sams med det och så här i efterhand kan man ju tänka att han hade ont… Clifford har fått prova att dra lillmatte korta korta sträckor, men han “fladdrar” som vanligt så han förstår inte helt sitt uppdrag.

  • prickigahunden
   | Svara

   Olika hundar jobbar olika =) Kan tänka mig att nuffar, berner och rottisar mer lunkar än springer…. Själv är jag sugen på att plocka fram skidorna igen, där har även dalmatinern en chans =)

   • Johanna
    | Svara

    Absolut mer lunka en springa. Den enda gången man såg honom springa var när vi tränade lydnadsmomentet inkallning – dvs jag hade satt honom låååångt (i hans ögon) från mig och sedan fick han springa till matte 🙂 jag var förberedd på att mina knäskålar skulle ryka varje gång men tack och lov hoppade han åt sidan i sista sekunden 😉
    Den hunden hade jag oftast en koppellängd bakom mig på promenaderna 🙂

Leave a Reply