Typiskt

with Inga kommentarer

Idag var det simdags igen. Vi åker en gång i veckan nu och även om Bruno inte ens simmar en halvtimme så tycks det ge resultat. Idag hade han så bråttom in, hann knappt duscha av honom, innan han stod uppe på kanten (han gick själv uppför branta rampen) och inte skulle han ha flytväst på inte. Så gick han i och som förra gången vi testade utan väst så sjönk han ner med rumpan så han låg som en kork…. Men denna gång paddlade han på bättre så det blev inte en massa plask (och blöta människor) utan nu kom han snabbt upp i rätt läge! Och så simmade han utan väst och med bollen i munnen…. Så stolt han såg ut! Och typiskt nog hade jag ingen kamera med och mobilen hängde kvar i jackan…..

Nåja, förhoppningsvis gör han om det nästa vecka! Det blev lite knivigt att få upp honom så jag satte på honom västen för att få ett handtag. Hela bakstället darrade men benen bar så snart han kom på plan mark igen. Det är trappstegen upp ur poolen som blir för höga. Nu ska jag komma ihåg att ta med extra sele som han kan ha där.

Bilen tycks gå bra =) Första gången jag vågat mig på att köpa privat så lite pirrigt är det. Det enda som jag hittat som kanske är knas är centrallåset. Det verkar leva ett eget liv, det knäpper till i det under färd ibland. Trodde först hundarna kom åt med nosen men nej. Och bakdörrarna verkar inte alltid låsas upp när man låser upp framdörren. Däremot låser hela bilen. Nåja, det kan man leva med och det går säkert att åtgärda. Nu ska den fixas till med solfilm. Drog på en extra klädsel invändigt som kanske håller håren lite på kant, lämpligt nog sålde de såna på Lidl så nu är även jag fyndshoppare där 😀 Bägge hundar sitter på baksätet med bälte i sele. Kanske inte supersäkert men bägge får separationsångest om de sitter bak. På baksätet lägger de sig snällt ner alt tittar ut genom fönstret. Sen kanske de kan flytta bak när det är iordninggjort och “mysigt”.

Nån sorts reklam måste också upp men det var lite svårare. På förra hade jag endast text men bild är ju trevligare. Loggan kanske?

logga

Eller bilden jag har på FB? Kanske dags för en ny logga helt enkelt!

ny-logga92

Får fundera lite på det….