Usch då

with Inga kommentarer

Jaha där försvann en dag… Blev kräksjuk natten till tisdag  – det sker ju alltid 3 på morgonen – och låg sen med feberfrossa och svettningar fram till morgonen. Släpade ändå ut mig på en runda på holmen med hundarna. Trist eftersom vi skulle åkt ut till skogen och gått en runda där, men det gick bara inte. Nu hasade jag runt vanliga varvet med en hyperglad Nilaq och en skällig Bruno. Svårt att veta om de blir så för att jag inte mår bra eller om vi hade en dålig dag allihopa. Sov sen resten av dagen med korta avbrott för hundrastning och tedrickande. Antar att jag ätit nåt eftersom magen blev lugn efter nattens härjningar?

Har hunnit fått en del positiv återkoppling från helgens kurs och en del negativ. Denna gång var första gången som deltagare faktiskt hoppat av. 2 personer dessutom men av helt olika anledningar. Och hur jag än vänder och vrider på det så är det inte själva kursen som sådan utan “personkemi” som låg bakom. Budskapet gick inte bara inte fram utan mottogs och tolkades helt fel. Kommunikation är intressant. De som var kvar verkade i alla fall nöjda, några riktigt nöjda. Sen tar det förstås tid att smälta något som är så pass annorlunda och se hur man kan använda sig av det med sin egen hund eller de hundar man arbetar med.

En annan intressant sak: när jag satte på Bruno hans BOT-täcke på måndagkvällen märkte jag att det var stort och började dra in det i stropparna. Sen slog det mig att han nog blivit lite mindre runt bogen. Kanske är det det som vandrade i tassarna och sen har lämnat kroppen via blåsan? Vet inte hur han annars skulle kunna minska iaf 2-3 cm runt bogen? Vi har ju inte gjort något dessa dagar…..  Ska ta och mäta igenom honom från topp till tå för att ha koll på hans mått tänker jag.

Idag är det simdags igen för Bruno så strax ska vi bege oss iväg till Färingsö.