Vad är du bra på?

with Inga kommentarer

Vi är alla olika. Och det finns många olika saker man kan ägna sig åt. Och det finns många olika saker vi är bra eller mindre bra på. Men om man nu gör något som man inte är bra på, hur länge ska man fortsätta göra det man inte är bra på innan man gör något annat? Kan man ägna ett helt liv åt att göra sånt man inte är bra på? Och helt missa det man är bra på?

Jag träffar ibland människor som inte hittat det de är bra på eller de som inte vågar sluta göra det de är inte är bra på. Och jag är så tacksam att ha hittat det jag är bra på innan jag hade lagt ett helt liv på något jag inte var så bra på.

Om du har hittat det du är bra på – grattis! Om du är på väg dit – ge inte upp! Var inte rädd att fortsätta testa dig fram tills du hittar rätt, ev samtidigt som du fortsätter göra det du försörjer dig på även om det inte är det optimala…. Rätt vad det är hittar du just det du är bra på och då är det bara att greppa tillfället och köra på!! Heja!