Våren

with Inga kommentarer

Jag hatar våren! Jag vet att jag är i minoritet men så är det. Våren är bara jobbig. Värst är det runt vårdagjämningen. Det är nåt med ljuset, att solen lyser in i ögonen och triggar något. Så jag är helt med på tåget om hur ont det gör när knoppar brister!

Våren innebär en massa krav och nya planer som måste sättas upp. Jag föredrar att vara kreativ utan press. Jag kan känna avund på dom som gillar våren och som får kraft ur den och solen. Min favoritårstid är hösten. Vet inte om detta beror på när på året man är född?  Och det spelar ingen roll, man slipper ju inte undan  årstiderna.

Att sätta nya mål, utvärdera och ev omvärdera verksamheten blir ju gärna en våruppgift eftersom deklaration och bokföring ska redovisas då. Bara det skulle vara ett skäl till brutet räkenskapsår =)

Men samtidigt som jag kräks på våren så fattar jag ändå beslut. Om det är rätt eller fel vet jag inte men jag har bestämt mig för att fokusera verksamheten. Det har blivit många saker som känts viktiga och bra. Det är de fortfarande. Men det blir för splittrat, i alla fall nu. Så jag kommer att lägga krutet på hundträningen och behandlingarna. Kanske ångrar jag mig längre fram men just nu känns det rätt.  De som anlitat mig för andra saker kan förstås fortfarande göra det men det är inget jag kommer att jobba för att sprida utan nu blir det hundträning och fysioterapi.

Och så hoppas jag det blir april snart och inte så mycket sol i ögonen…..