Vi fortsätter klicka

with Inga kommentarer

Det blev en omgång idag också, fast hon var trött. Hennes syster har kennelhosta så kanske har Nilaq en släng hon med? Det blev ett kort pass men det är ju bra i sig, lite varje dag =)

La till lite mer info som belöning, plats och väder så det blir 2 dagars tabell idag. Nu blev det bara ett par minuters träning men men, många bäckar små…..

Eftersom hon inte ville fortsätta träna, jag blev väl tjatig, så avslutade vi inte på topp. Får tänka på det i fortsättningen, att hennes dagsform varierar så pass…..

0 Responses

 1. Cliffordsmatte
  | Svara

  Skrattar lite igenkännande för mig själv när jag läser det sista – slänger runt med trasan och vill sedan inte träna mer – varför är det så svårt att avbryta innan våra fyrbenta tröttnat på vår galenskap 😉
  Fast det låter härligt och att ta lite varje dag funkar bra för oss!

  • prickigahunden
   | Svara

   Jag önskar att jag alltid visste exakt när den gyllene gränsen är nådd =)
   Med dalmatinerna har jag i princip kunnat hålla mig till tumregeln – 3 rätt på raken -> höj ribban ett snäpp – 2 fel på raken -> sänk ribban ett snäpp. Men med fröken blir det för många repetitioner totalt. Och då säger man att dalmatiner är svårtränad?!?!
   Men det är ju skillnader mellan individer såklart.
   Ja att sluta när man ligger på topp är en konst!!!!

Leave a Reply